duminică, 14 octombrie 2012


BĂRBAŢI VS FEMEI


Bărbaţi vs Femei
Nu e secret că anume femeile sunt cele care se plîng pe soartă şi pe modul în care sunt tratate de bărbaţi, ce nu prea au treabă să le dedice poezii, să atragă atenţia la părul frezat cu 1cm sau la accesoriul nou purtat sub haină.
Femeia este individul care în permanenţă va putea găsi un răspuns neordinar la propriile întrebări, şi desigur, acesta va fi neapărat în favoarea ei. Explicaţia ar fi simplă: pentru că aşa vrea ea! Fiţi de acord, argument incontestabil… Rareori cînd se întîmplă ca dorinţa unei femei să corespundă cu cea a unui bărbat, însă, cu toate astea, ea încearcă să îi demonstreze că anume necesităţile ei au o prioritate primordială, fiindcă achiziţionarea unei poşete este mult mai importantă decît reparaţia motorului din automobil.
Femeile se plîng că nu sunt ascultate şi cu atît mai mult înţelese, însă le scapă faptul, că anume bărbaţii au nevoie de a fi auziţi, anume ei sunt cei, care încearcă din răsputeri să se camufleze şi să poarte o mască de ”nene atotputernic”. Dorinţa de a părea paralizaţi la organul sensibilităţii şi de a domina lumea este, de fapt, normală, pentru că astfel s-ar pierde esenţa lor masculină. Mai ales că acum au fost depistate specii noi de pseudobărbaţi, înzestraţi cu o feminitate absolut dezgustătoare.
Procesul de împăcare a acestor două “categorii sociale” este complicat, dar negociabil. Anume războiul sexelor ne permite să simţim gustul dulce-amărui al vieţii, fiindcă sexul după ceartă merită orice scurgere de neuroni. Sfîrşitul se reduce la armistiţiu, însă şi normal că nu pe mult timp.
Ei şi cine-i împotrivă?
Anastasia Deleanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu